Άκυρες οι αποφάσεις των Δ.Σ. των φορέων του Δήμου Νεάπολης - Συκεών
Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020

Στον αέρα απειλεί να τινάξει όλη τη λειτουργία του Δήμου Νεάπολης - Συκεών, η άρνηση του Δημάρχου να προχωρήσει στον ορισμό των νέων Διοικητικών Συμβουλίων των φορέων του Δήμου και των Σχολικών Επιτροπών, δέκα μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της νέας σύνθεσης του Δημοτικού Συμβουλίου, την 1η Σεπτεμβρίου 2019.

Δυστυχώς, η ζωή και η νομιμότητα δεν σέβεται τα εσωπαραταξιακά προβλήματα του κ.Δανιηλίδη με αποτέλεσμα, όλες οι αποφάσεις που έχουν ληφθεί από τα Δ.Σ. που ορίστηκαν από το προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο, να μπορούν να προσβληθούν, αν δεν έχουν προσβληθεί ήδη.

Ο Δήμαρχος, ο οποίος μέχρι τώρα δεν έχει δώσει καμία απάντηση στις ερωτήσεις μας γιατί δεν προχωρά στους ορισμούς, πρέπει να απαντήσει πόσες και ποιες αποφάσεις ποιων φορέων έχουν προσβληθεί και αν έχει συμβεί αυτό τι κόστος έχει για τον δήμο.

Και να ξέρει ότι αν υπάρξει καταλογισμός έστω ενός ευρώ, δεν θα το πληρώσει το Δημόσιο Ταμείο, δηλαδή οι φόροι των Ελλήνων πολιτών, αλλά αυτός που είχε την ευθύνη για τον μη διορισμό.

Και οι καταλογισμοί δεν είναι εθελοντικοί, όπως η συνεισφορά στη μάχη κατά του κορωνοϊού. Είναι υποχρεωτικοί! Όπως και οι διορισμοί νέων Διοικητικών Συμβουλίων.

sideSketchRoloi