Προκλητική Αριστερόστροφη υποκρισία
Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2020

Τις τελευταίες εβδομάδες, βιώνουμε όλοι οι Έλληνες μία πρωτόγνωρη και δύσκολη κατάσταση προσπαθώντας να μειώσουμε την εξάπλωση του κοροναιού που έχει προσβάλει εκατοντάδες συμπολίτες μας και μέχρι σήμερα έχουν χάσει τη ζωή τους 22 συνάνθρωποί μας. Επίσης τα σώματα ασφαλείας και ο στρατός, με αυταπάρνηση, προστατεύουν τα σύνορά μας στον Έβρο από την παράνομη είσοδο μεταναστών, υποκινούμενους από την Τουρκική κυβέρνηση.

Μέσα σε αυτό το κλίμα αβεβαιότητας και με την αγωνία για το αύριο και την ανησυχία για τους αγαπημένους μας ανθρώπους, η υποκρισία της διοίκησης του Δήμου Νεάπολης – Συκεών μέσω του αρμόδιου αντιδημάρχου οικονομικών κ. Δημήτρη Ζιγκερίδη, για μία ακόμα φορά γίνεται προκλητική και επικίνδυνη.

Στην πρόσκληση των μελών της οικονομικής επιτροπής του δήμου Νεάπολης – Συκεών, έχει ως 1ο θέμα, Έγκριση μίσθωσης ακινήτου για την στέγαση προσφύγων στα πλαίσια του προγράμματος "REACT". Τη στιγμή που οι μετακινήσεις είναι για συγκεκριμένους λόγους πρώτης ανάγκης, και με την επιστημονική κοινότητα να προσπαθεί να βρει θεραπεία για την πανδημία του κοροναϊού, η διοίκηση του δήμου μας, επιθυμεί την άσκοπη μετακίνηση ανθρώπων και την έκθεσή τους σε κίνδυνο για ένα ζήτημα το οποίο ναι μεν είναι σημαντικό, αλλά δεν είναι επείγον να διαχειριστεί αυτή την δύσκολη στιγμή. Θα μπορούσε όπως πρότεινε ο επικεφαλής της παράταξης «Κοινωνική Συνεργασία» κ. Ηλίας Ζάχαρης, να μετατεθεί το ζήτημα αυτό προς συζήτηση για μετά από 2-3 μήνες. Όταν ειδικά το κράτος και η κυβέρνηση, έχουν ήδη δώσει ένα τέτοιο χρονικό διάστημα για να διευκολύνουν επιχειρήσεις, εργαζομένους και φορολογούμενους πολίτες, καταλαβαίνει κανείς ότι δεν υπάρχει βιασύνη, ενώ υπάρχουν πολλά ακίνητα για το σκοπό αυτό, να προστεθεί άλλο ένα τώρα. Αλλά ακόμα και τώρα, σε δύσκολες ώρες, η διοίκηση του δήμου επιθυμεί να εκφράσει την αριστερο-λαγνεία της για να «χαϊδέψει τα αφτιά» των ψηφοφόρων της.

Και η υποκρισία δεν σταματάει εδώ. Ακόμα και την ημέρα ημέρα εθνικής επετείου και εν μέσω έντασης στα σύνορά μας, ο κ. Δημήτρης Ζιγκερίδης, αφού διεκπεραίωσε την αποστολή του, κατέθεσε αυτοσχέδιο στεφάνι και την Ελληνική σημαία στο άγαλμα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στη Νεάπολη. Αφού έκανε τη δουλειά του, θυμήθηκε να «πουλήσει» και λίγο πατριωτισμό έτσι για ξεκάρφωμα.

Η «Κοινωνική Συνεργασία», ο επικεφαλής της και όλοι οι υποψήφιοί της παράταξης, αλλά και οι εκλεγμένοι σύμβουλοι, δεν αρνήθηκαν πότε την βοήθεια σε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη, σε ανθρώπους που βρίσκονται νόμιμα στην χώρα μας και κατοικούν στον δήμο μας, αλλά κάποια πράγματα, έχουν το χρόνο τους για να συζητηθούν και όχι σε μία περίοδο που προτεραιότητα όλων να διαφυλάξουμε όλοι την ασφάλεια στην υγεία των συμπολιτών μας.

ΥΓ: Με αθλητικές φόρμες κατέθεσε χθες ένα αυτοσχέδιο στεφάνι στο άγαλμα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στη Νεάπολη, ο αντιδήμαρχος του Δήμου Νεάπολης - Συκεών, Δημήτρης Ζιγκερίδης, ο οποίος στη σχετική τελετή εκπροσωπούσε τον δήμαρχο.

Τιμάει με αυτό τον τρόπο τους αγώνες των προγόνων μας που θυσιάστηκαν για να ζούμε εμείς ελεύθεροι; Σε άλλες περιοχές όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες, οι δήμαρχοι, έστω και μόνοι τους πήγαν με αξιοπρεπή περιβολή γιατί σεβάστηκαν την ημέρα και τους ήρωές μας. Η εικόνα του αντιδημάρχου και μόνο, υποβαθμίζει την τιμή των προγόνων μας και του Ευαγγελισμού, υποβαθμίζει τις αξίες των δημοτών μας και τέλος υποβαθμίζει και την ίδια την οικονομική επιτροπή στην οποία προεδρεύει.

Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό, ο κ.Ζιγγερίδης, επιδεικνύει πλήρη έλλειψη ευπρέπειας στην άσκηση των καθηκόντων του.

Και για του λόγου του αληθές, ακολουθούν και τα παρακάτω στοιχεία:

sideSketchRoloi