Πρωτοβουλία της Κοινωνικής Συνεργασίας "για τους αδελφούς μας που έχουν ανάγκη"
Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2019

Τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης που μαζεύτηκαν το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου μετά την περιοδεία της παράταξης στην αγορά του Δήμου, παρέδωσε χθες 23 Δεκεμβρίου στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νεαπόλως – Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβα, αντιπροσωπεία της δημοτικής παράταξης Κοινωνική Συνεργασία Νεάπολης- Συκεών με επικεφαλής τον κ.Ηλία Ζάχαρη.

Αμέσως μετά ο κ.Ζάχαρης, ο οποίος συνοδευόταν από δημοτικούς συμβούλους και μέλη της παράταξης, έκανε την παρακάτω δήλωση:

Σήμερα πήγαμε στον Σεβασμιότατο και παραδώσαμε ότι είχαμε συλλέξει στην συνάντηση της παράταξης μας το προηγούμενο Σάββατο, για τους αδελφούς μας που έχουν ανάγκη. Δεν μας ενδιαφέρει που θα πάνε τα τρόφιμα. Ο Σεβασμιότατος και το πλήρωμα της τοπικής εκκλησίας ξέρουν ποιος έχει ανάγκη και τον βοηθούν όπως λένε τα ευαγγέλια. Χωρίς να ξεχωρίζουν εθνικότητα και θρησκεία. Εδώ σε μας, ότι κι αν λένε οι ...καλοθελητές που σπέρνουν την καχυποψία, οι πρόσφυγες και οι πιστοί άλλων θρησκευμάτων, την θρησκεία των οποίων εμείς σεβόμαστε και δεν χρησιμοποιούμε για διαφημιστικούς πολιτικάντικους σκοπούς, έχουν μια ζεστή αγκαλιά.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους της παράταξης που συμμετείχαν και να διαβεβαιώσω εκ μέρους όλων μας ότι εμείς θα είμαστε πάντα στο πλευρό της εκκλησίας και την ευχαριστούμε πολύ για όσα κάνει για την κοινωνία μας! Καλά Χριστούγεννα! Καλή χρονιά με υγεία, πρόοδο και αλληλεγγύη. Το 2020 μπορούμε να ελπίζουμε ξανά για τα καλύτερα για την χώρα μας

sideSketchRoloi