Κερδίζουμε τη μάχη της κάλπης - Να μην διανοηθούν βρώμικα παιχνίδια την Κυριακή!
Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019

Να μεταφέρουν το μήνυμα της νίκης σε κάθε γωνιά του δήμου, να μεταφέρουν σε όλους τους δημότες το μήνυμα ότι την Κυριακή, στον Δήμο Νεάπολης -Συκεών, “ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός”, κάλεσε τους εκατοντάδες φίλους της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ που συμμετείχαν στην χθεσινή τελευταία προεκλογική συγκέντρωση στο Ρολόι της Νεάπολης, ο υποψήφιος δήμαρχος Νεάπολης -Συκεών, Ηλίας Ζάχαρης.

Κάναμε τη μεγαλύτερη προεκλογική συγκέντρωση αυτών των εκλογών και μία από τις μεγαλύτερες όλων των εποχών στον Δήμο μας, οι δημότες απάντησαν σε όλους όσους προσπάθησαν να μας βάλουν ανόητα εμπόδια και να διαδώσουν fake news και ανύπαρκτα μετεκλογικά σενάρια”, είπε μετά τη συγκέντρωση ο κ.Ζάχαρης, ο οποίος επανέλαβε τη βεβαιότητα του για τη νίκη της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ.

"Μείναμε σταθεροί σε αρχές και αξίες και γιαυτό χάσαμε μάχες αλλά με αυτές κερδίζουμε τον πόλεμο", είπε ο επικεφαλής της παράταξης.

Πέντε χρόνια τώρα, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ υποβαθμίζει τη ζωή μας με συγκεκριμένες αποφάσεις, όπως η κατάργηση του ΑΤ Νεάπολης και ο κ.Δανιηλίδης συμφωνεί μαζί τους, όπως συμφώνησε και με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στον δήμο μας να μείνουν σιωπηλοί επί ένα χρόνο όταν η κοινωνία έβραζε για τις διαπραγματεύσεις για το όνομα της Μακεδονίας, είπε ο κ.Ζάχαρης, ο οποίος υπενθύμισε ότι τα στελέχη των δύο παρατάξεων που τώρα είναι δήθεν αντίπαλες, μαζί πανηγύριζαν την εκλογή του κ.Δανιηλιδη το 2010.

Κατά την ομιλία του, ο Υποψήφιος Δήμαρχος κάλεσε τους δημότες να δώσουν τέλος στην μακρά περίοδο των συναλλαγών και μεταπηδήσεων απο τη μια παράταξη στην άλλη ενώ προειδοποίησε ότι οποιαδήποτε απόπειρα για παρέμβαση στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής, θα αντιμετωπιστεί με προσφυγή στον εισαγγελέα.

Ο κ.Ζάχαρης έβαλε τα επτά στοιχήματα που θα κερδίσει η παράταξη τη επομένη των εκλογών, ως νικήτρια των εκλογών στον Δήμο.

Τα επτά στοιχήματα της επόμενης ημέρας:

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Θα επιβάλλουμε την επαναλειτουργία του ΑΤ Νεάπολης και αν τεθεί ζήτημα χρημάτων να το χρηματοδοτήσουμε. Οι πολίτες αξίζουν να ζουν με ασφάλεια!

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

Η άνιση κατανομή της υπηρεσίας καθαριότητας θα τελειώσει την ΠΡΩΤΗ ΗΜΈΡΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΊΑς ΜΑΣ χωρίς καμία αύξηση των δημοτικών τελών!

ΑΓΟΡΑ

Θα ξαναφέρουμε τη ζωή στην αγορά της Νεάπολης και θα φτιάξουμε αγορά στις Συκιές. Η αγορά και η οικονομία δημιουργούν πλούτο και νέες θέσεις εργασίας.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Κανένας μόνος! Κανένας χωρίς στήριξη! Όλοι οι κάτοικοι του Δήμου, νέοι ή γέροι, άνδρες ή γυναίκες, Έλληνες ή ξένοι, θα αισθάνονται ότι θα έχουν την κάλυψη και την ασφάλεια του δήμου όταν την χρειάζονται!

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Κανένα παιδί εκτός παιδικών σταθμών! Και όταν δεν υπάρχουν πλέον θέσεις θα χορηγούμε στις οικογένειες κουπόνι για ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς!

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΧΩΡΟΙ

Τα ΡΟΥΜΑΝΙΚΑ θα αρχίσουν μόλις αναλάβουμε και θα τελειωσουν στον προβλεπόμενο χρόνο, χωρίς ούτε μέρα καθυστέρηση!

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Ο κάτοικος του Δήμου δεν μπορεί να χρειάζεται μία ώρα την ημέρα για να διασχίσει τον κεντρικό δρόμο και άλλη μία ώρα να ψάχνει να παρκάρει όταν γυρίζει σπίτι του!

sideSketchRoloi