Την Κυριακή ο ουρανός στον Δήμο Νεάπολης - Συκεών θα γίνει πιο γαλανός
Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019

“Ο κ.Δανιηλίδης βλέπει την ήττα που έρχεται και λειτουργεί με κακούς συμβούλους, τον πανικό και το άγχος”, είπε σήμερα το βράδυ, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Νεάπολης -Συκεών, Ηλίας Ζάχαρης, στην κεντρική προεκλογική ομιλία του στις Συκιές, κατά την οποία τόνισε ότι “την Κυριακή ο Δήμος μας θα αναπνεύσει και ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός”.

Η παράταξη μας δικαιώθηκε στις επιλογές της από την ιστορία και γιαυτό η ευκαιρία που θα μας δώσουν οι πολίτες του Δήμου Νεάπολης -Συκεών, θα είναι η εντολή να αλλάξουμε ένα απαρχαιωμένο πελατειακό σύστημα διοίκησης σε έναν σύγχρονο δήμο.

Ο επικεφαλής της Κοινωνικής Συνεργασίας αναρωτήθηκε αν ακόμη και ο ίδιος ο κ.Δανιηλίδης πιστεύει ότι η υιοθέτηση της ατζέντας της ασφάλειας με την επίσκεψη στα δικαστήρια χθες, μπορεί να αποδώσει οτιδήποτε άλλο από χλεύη.

Στον Άγιο Παύλο δεν είχαν φροντίσει να κλείσουν τον δρόμο, στις Συκιές δεν βρέθηκε αναλόγιο για την εξέδρα και στα Πεύκα δεν έχουν καρέκλες. Αν ο κ.Δανιηλίδης και ο αντιδήμαρχος και συγκεντρωσιάρχης του, ο κ.Απατσίδης, νομίζουν ότι έτσι θα μας δυσκολέψουν τη ζωή και θα αποτρέψουν την ήττα τους είναι τουλάχιστον αφελείς, είπε ο κ.Ζάχαρης.

Σε ότι αφορά στην κοινωνική πολιτική, ο επικεφαλής της Κοινωνικής Συνεργασίας είπε ότι παροχές κάνουν όσοι θέλουν να εξαγοράσουν ψήφους και συνειδήσεις, επειδή χάνουν:

Εμείς έχουμε ως γνώμονα μας την αλληλεγγύη! Δεσμευόμαστε ότι:

  • Σεβόμαστε την τρίτη ηλικία και θα απολαμβάνει της απόλυτης φροντίδας μας
  • Κανένα παιδί δεν θα μείνει εκτός παιδικών σταθμών ακόμη και αν καλυφθούν όλες οι θέσεις, Αν συμβεί ξανά αυτό, όπως συνέβη το 2018, θα παρασχεθεί κουπόνι σε όλες τις οικογένειες που δεν βρήκαν θέση.

Ο κ.Ζάχαρης μιλά αύριο Πέμπτη στις 7:00 στα Πεύκα και κλείνει τον κύκλο των προεκλογικών του ομιλιών την Παρασκευή στις 7:00 στη Νεάπολη έτσι ώστε να διευκολυνθούν φίλοι και μέλη της παράταξης που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την τελική προεκλογική ομιλία του κ.Μητσοτάκη.

Συνημμένα αρχεία:
sideSketchRoloi