Τα προεκλογικά ψέματα, οδηγούν σε μετεκλογικά δράματα
Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019

Με τη σημερινή συγκέντρωση στον Άγιο Παύλο στις 7:30 το βράδυ, ξεκινάει ο Ηλίας Ζάχαρης τον κύκλο των τελικών προεκλογικών ομιλιών στα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Νεάπολης - Συκεών.
Αμέσως μετά την Τετάρτη θα ακολουθήσει η ομιλία στις Συκιές, την Πέμπτη στα Πεύκα και την Παρασκευή στη Νεάπολη.

Σχολιάζοντας τον κύκλο των εγκαινίων των εκλογικών κέντρων του συνδυασμού σε Συκιές, Νεάπολη και Πεύκα, ο κ.Ζάχαρης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ανταπόκριση των κατοίκων του Δήμου στην προεκλογική πρόσκληση της παράταξης.
Κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια το μήνυμα μας να πάει παντού και χαιρόμαστε που η ανταπόκριση των πολιτών μας έδωσε την ικανοποίηση ότι τα καταφέραμε να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια που βρήκαμε μπροστά μας”, είπε ο κ.Ζάχαρης.

Στις τελευταίες συγκεντρώσεις πριν τις εκλογές, ο κ.Ζάχαρης θα αναπτύξει την κεντρική κατεύθυνση που θα ακολουθήσει ως δήμαρχος Νεάπολης -Συκεών ενώ θα αναφερθεί και στα επιμέρους ζητήματα της κάθε μιας από τις τέσσερις δημοτικές κοινότητες, τα οποία έχει σε υψηλή προτεραιότητα, η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.

Θα είμαστε σαφείς μπροστά στην κάλπη, θα είμαστε σαφείς μπροστά στους δημότες. Η βασική μας αρχή είναι η ειλικρίνεια. Τα προεκλογικά ψέματα, οδηγούν σε μετεκλογικά δράματα”, τόνισε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Νεάπολης - Συκεών.

sideSketchRoloi