Ο Σίμος κάνει πρόβες για να βρει δουλειά
Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019

Κατανοούμε απολύτως την αγωνία του απερχομένου δημάρχου Νεάπολης - Συκεών να βρει κάποια δουλειά να κάνει μετά τις εκλογές και μετά από 25 χρόνια δήμαρχος. Στο πλαίσιο προφανώς εξετάζει το ενδεχόμενο να γίνει ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ καθώς τις επόμενες ημέρες έχει προγραμματίσει ομιλίες στα ΚΑΠΗ του Δήμου με θέμα “πρόγραμμα εκδρομών”.

Ως ΞΕΝΑΓΟΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, δοκιμαστικό στο πλαίσιο του οποίου κάλεσε προχθές μαθητές του Δήμου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, μάλλον δεν πήγε πολύ καλά, γιατί οι γονείς των παιδιών γελούσαν όταν έμαθαν τι έγινε στην ¨προσομοίωση”.

Ελπίζουμε να διαψευστούν οι κακοήθεις υποψήφιοι της παράταξης του, που λένε ότι ο Σίμος τάζει παροχές όπως ο Τσίπρας και όλοι όσοι χάνουν.

Διότι δραστηριότητες δημάρχου σε προεκλογική περίοδο, αυτές δεν είναι. Είναι μία ανενδοίαστη, ξεδιάντροπη δηλαδή, και αναξιοπρεπής άγρα ψήφων που αποδεικνύει και το άγχος και την καθεστωτική λογική που διακατέχουν τη απερχόμενη διοίκηση του Δήμου Νεάπολης - Συκεών.

Αλλά ας μην ανησυχεί: Νοιαζόμαστε για όλους τους ανέργους χωρίς εργασιακή εξειδίκευση και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό.

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ σχολιάζοντας την ανακοίνωση του κ.Ωραιόπουλου με την οποία διέψευσε ότι δεν είχε ανταποκριθεί στην πρόσκληση για δημόσιο διάλογο των υποψηφίων Δημάρχων Νεάπολης - Συκεών, ανέφερε:

“Ο κ. Ωραιόπουλος έκανε τέσσερις ημέρες να απαντήσει στην πρόταση μας για δημόσιο ανοιχτό διάλογο “μπροστά στην κάλπη, μπροστά στους δημότες”. Τώρα που απάντησε, δεν πρόκειται να μπούμε σε αντιπαράθεση μαζί του. Εμάς μας ενδιαφέρει ότι αποδέχτηκε την πρόταση και έδωσε τέλος σε διάφορες φήμες" που κυκλοφορούσαν. Τα υπόλοιπα επί σκηνής και εφ' όλης της ύλης.”

Μετά την θετική ανταπόκριση και του κ. Ωραιοπουλου, ο κ.Ζάχαρης εκ μέρους της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ έχει ήδη στείλει τις προτάσεις του για τους όρους του διαλόγου στους τέσσερις συνυποψήφιους του.

sideSketchRoloi