Αμετακίνητοι στο ήθος και την αξιοπρέπεια
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019

Η εκλογική μάχη της 26ης Μαΐου είναι πια πίσω μας. Όμως θα ήθελα εκ μέρους όλης της παράταξής μας, της ΚΟΙΝΩΝΙ¬ΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, να ευχαριστήσω όλους τους υποψήφιους που συνεισέφεραν στην παρουσία της παράταξής μας σε κάθε γωνιά του δήμου μας. Και μαζί θα ήθελα να ευχαριστήσω τους δεκάδες εθελοντές που βρέθηκαν δίπλα μας πιστεύοντας το μήνυμά μας.

Το αποτέλεσμα των εκλογών κλείνει την προεκλογική περίοδο. Για μας, όμως, μένει πάντα ανοιχτή η απόλυτη προσήλωση σε ό,τι είπαμε καθ' όλη τη διάρκειά της.

θέλω να διαβεβαιώσω εκ μέρους όλων μας ότι θα είμαστε μία λειτουργική και δημιουργική αντιπολίτευση, την οποία δεσμεύει ο,τιδήποτε έχει πει πριν τίς εκλογές. Θα συνεχίσουμε αμετακίνητοι στις αρχές, το ήθος και την αξιοπρέπεια που δείξαμε ως τώρα.
Δεν πρόκειται να είμαστε αντίθετοι σε ο,τιδήποτε είναι θετικό για τον δήμο, τους δημότες και τους κατοίκους του, αλλά θα είμαστε αρνητικοί σε ο,τιδήποτε δεν συνεισφέρει στη βελτίωση της ζωής και της καθημερινότητας.

Παράλληλα, καλούμε κυρίως τη διοίκηση αλλά και τίς υπόλοιπες παρατάξεις της αντιπολίτευσης να συμφωνήσουμε να βρούμε το πλαίσιο του διαλόγου και της επικοινωνίας που θα δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας μεταξύ μας ανάλογα με τον θεσμικό ρόλο που μας ανέθεσαν οι πολίτες του δήμου Νεάπολης - Συκεών.

Δημοσιεύτηκε στο περιοδικό "Εκτός των Τειχών" στο τεύχος Αυγούστου 2019