Παπαγεωργίου Ιωάννης

Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησα από το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης. Είμαι παντρεμένος με την συνταξιούχο τώρα Δημόσιο Υπάλληλο Τερζή Αλεξάνδρα.

Οικογενειάρχης και πατέρας δύο παιδιών 28 και 22 ετών αντίστοιχα.

Είμαι κάτοχος πτυχίων τεχνολόγου Μηχανολόγου Μηχανικού των ΤΕΙ, Παιδαγωγικής Ακαδημίας Φλώρινας, Διδασκαλείου Γενικής Αγωγής Θεσσαλονίκης, και μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων.

Ζω και εργάζομαι στις Συκιές από το 1996.

Υπηρετώ στα σχολεία των Συκεών όλα αυτά τα χρόνια σε θέσεις εκπαιδευτικού, Υποδιευθυντή και Διευθυντή Σχολείου. Πραγματοποίησα πλήθος επιμορφωτικών σεμιναρίων προς τους εκπαιδευτικούς Α/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, με θέματα εκπαιδευτικά, κοινωνικά, πολιτιστικά.

Βρίσκομαι πάντα κοντά στην κοινωνία των Συκεών μέσω της βοήθειάς μου στους Συλλόγους Γονέων, και της συμμετοχής μου σε ψηφοδέλτια στις τελευταίες Δημοτικές Εκλογές 2014 με την παράταξη ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ.

Η ενασχόληση μου με τα κοινά ξεκίνησε από το 2000 ως ενεργό μέλος της Τοπικής Οργάνωσης Νεάπολης-Συκεών της Ν.Δ. και από το 2018 είμαι εκλεγμένο μέλος αυτής.

Το 2019 αποφάσισα να είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ" του Ηλία Ζάχαρη, αφού πιστεύω ότι η αναβάθμιση που πρεσβεύει ο ίδιος έχοντας τη μακροχρόνια εμπειρία ,το νεανικό αέρα δημιουργίας, τη θέληση ,το όραμα, με παρακίνησαν να σταθώ στο πλευρό του, για την αναβάθμιση του τόπου μας, και την καλύτερη ποιότητα ζωής που την θέλουμε όλοι μας.