Μωυσιάδης Λάζαρος

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη το έτος 1992. Έκτοτε κατοικώ στις Συκιές, από όπου και αποφοίτησα από το 1ο Λύκειο Συκεών το έτος 2010. Από μικρός είχα αγάπη για τον αθλητισμό και συγκεκριμένα για το ποδόσφαιρο.

Ξεκίνησα να παίζω στην ακαδημία της γειτονιάς μου «Τοξότη Συκεών», όπου στη συνέχεια ονομάστηκε «Ελπίδες Συκεών», ονομασία την οποία διατηρεί μέχρι σήμερα. Η συμμετοχή μου αυτή, με κατέταξε σε ένα από τα επίλεκτα μέλη της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας (ΕΠΣΜ). Σε ηλικία 16 ετών υπέγραψα το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ξεκίνησα από τις ακαδημίες και έφτασα μέχρι την 1η ομάδα οπού παρέμεινα για έξι συνεχόμενα χρόνια (2008-2014). Η ποδοσφαιρική μου πορεία ήταν η αφορμή να επιλεχτώ και να γίνω μέλος της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου, ξεκινώντας από την κατηγορία των παίδων φτάνοντας μέχρι και Εθνική Ελπίδων που είναι προθάλαμος της 1ης ομάδος. Αγωνίστηκα σε Αιγινιακό, Απόλλων Καλαμαριάς, Αναγέννηση Γιαννιτσών και τέλος Αγροτικό Αστέρα ομάδες Β΄ εθνικής κατηγορίας.

Είμαι απόφοιτος του τμήματος φυσικοθεραπείας ιδιωτικού ΙΕΚ, με γνώσεις αγγλικών επίπεδου Β2 (LOWER) και πληροφορικής (ECDL).