Οροϊλίδης Μάριος

Γεννήθηκα και μεγάλωσα το 1986 στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης. Είμαι απόφοιτος του 1ου Ενιαίου Λυκείου Νεάπολης. Έχω σπουδάσει Πολιτικών Έργων Υποδομής και Τουριστικές Επιχειρήσεις στο Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Συνεχίζω να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, καθώς φέτος κάνω το μεταπτυχιακό μου, με τίτλο «Σχεδιασμός και Κατασκευή Τεχνικών Έργων». Μιλάω Αγγλικά και είμαι κάτοχος του πτυχίου γραφής και Braille (σύστημα τυφλών).

Δραστηριοποιούμε επαγγελματικά στον τομέα του εμπορίου, καθώς εργάζομαι στην οικογενειακή επιχείρηση με αντικείμενο επισκευές και ανταλλακτικά λεωφορείων.

Ξεκίνησα να ασχολούμαι με τα κοινά από τα πρώτα χρόνια των σπουδών μου και έχω διατελέσει Πρόεδρος του Δ.Σ. της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών και παράλληλα ήμουν εκπρόσωπος φοιτητών.

Τα χρόνια της ενασχόλησης μου με τα κοινά ήταν η αφορμή να θέσω υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος με τη παράταξη «Κοινωνική Συνεργασία» γιατί νοιάζομαι για τον τόπο μου και πιστεύω πως μπορώ να συμβάλω ώστε να γίνει καλύτερος και πιο λειτουργικός για τους συμπολίτες μου.