Ζουμπουλίδης Μιχαήλ

Γεννήθηκα το 1990, μεγάλωσα και διαμένω στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης. Υπηρετώ στην Ελληνική Αστυνομία, όπου εισήχθη στη Σχολή Αστυφυλάκων Νάουσας μέσω Πανελλήνιων εξετάσεων. Υπηρέτησα 8 χρόνια στην Άμεση Δράση Αττικής έχοντας διακριθεί με πολλούς επαίνους, ευαρέσκειες και άλλες ηθικές αμοιβές, έχοντας ως πρώτο και κύριο μέλημα την ασφάλεια των πολιτών. Από το Νοέμβριο υπηρετώ στο ΑΤ Πολυγύρου Χαλκιδικής.

Είμαι τελειόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ. Γνωρίζω άριστα Αγγλικά και Γερμανικά, διαθέτω εξειδικευμένες γνώσεις στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Μέσω του επαγγέλματός μου έχω παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια: ΕΚΑΒ και πρώτων βοηθών..

Από μικρή ηλικία ασχολούμαι με τον αθλητισμό παίζοντας μπάσκετ για πολλά χρόνια σε ομάδες της Νεάπολης, με τελευταίο μου σταθμό τον Αρίων Σταυρούπολης.

Ο εθελοντισμός στη ζωή μου έχει πρωταρχικό ρόλο. Επί σειρά ετών ήμουν εθελοντής δασοπυροσβέστης στον Βύρωνα Αττικής,έχω ενεργό δράση σε φιλανθρωπίες υπέρ διαφόρων ιδρυμάτων, (παιδικό χωριό ΣΟΣ, κ.α) ενώ είμαι και εθελοντής αιμοδότης.

Έχοντας επισκεφθεί πολλές χώρες του εξωτερικού καθώς και πολλά μέρη της Ελλάδος, θέλω να αποκομίζω τα θετικά, να αποκτώ καινοτόμες ιδέες, να διευρύνω τους ορίζοντές μου και πάντα κοντά στη Θρησκεία και την Εκκλησία έχω στόχο να δώσω ό,τι πιο θετικό μπορώ για τους συμπολίτες μου.