Ασβεστάς Βασίλειος

Γεννήθηκα στον Άγιο Παύλο.

Είμαι επιχειρηματίας στο χώρο του ποιοτικού ενδύματος εδώ και 35 χρόνια, με έδρα τον Άγιο Παύλο Θεσσαλονίκης.
Η επιχείρηση την οποία διευθύνω βρίσκεται στο Δήμο Νέαπολης – Συκεών και δραστηριοποιείται εξαγωγικά σε Γερμανία, Ολλανδία για μακρό χρονικό διάστημα και είναι από τις λίγες εναπομείνασες Υγιείς Ελληνικές επιχειρήσεις του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Βορείου Ελλάδος.

Οικογενειάρχης και πατέρας τριών παιδιών, διετέλεσα στο παρελθόν 3 φορές δημοτικός σύμβουλος Αγίου Παύλου και μια φορά με τη σύσταση και τα πρώτα βήματα του Καλλικράτη. Δημοτικός σύμβουλος στο κεντρικό συμβούλιο του μεγάλου πλέον Δήμου Νέαπολης-Συκεών.

Γνώμονας στην ανάπτυξη και στη μακρόχρονη δράση και εμπειρία μου στα πλαίσια της τοπικής αυτοδιοίκησης υπήρξε πάντα η υγιής λειτουργία αυτής, το βαθύ ενδιαφέρον και όραμα για την ικανοποίηση των πραγματικών αναγκών των συμπολιτών μου με τους οποίους είχα διαρκή επαφή και αλληλεπίδραση, αλλά και εκλογικευμένη ανάπτυξη του τόπου.

Επιθυμώ να συνεχίσω να συμβάλω, προσφέροντας διαρκώς την επιχειρηματική μου βαθειά εμπειρία. Όπως αναφέρω χαριτολογώντας «η διοίκηση του Δήμου μέσα από τα Νομικά Πρόσωπα είναι μια μορφή επιχείρησης και απαιτεί ουσιαστική δέσμευση και προσωπικό ενδιαφέρον.