Λουλούδης Μιχαήλ

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1981 και μεγάλωσα στην περιοχή της Άνω Πόλης και στον Αγίου Παύλου, όπου και ολοκλήρωσα τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, ενώ ειδικεύτηκα στον ΟΑΕΔ Θεσσαλονίκης, ως βοηθός ηλεκτρολόγου εγκαταστάσεων.

Ολοκλήρωσα τη στρατιωτική μου θητεία και από το 2002, εργάστηκα (στο βασικό πεδίο της ειδίκευσή μου) αρχικά στην οικογενειακή επιχείρηση κατασκευής φωτιστικών και αλλού, αλλά σύντομα στράφηκα στο χώρο των πωλήσεων, αποκτώντας σχετική εμπειρία από διαφορετικές αγορές (όπως στα είδη ευρείας κατανάλωσης, κτηνιατρικά φάρμακα & τροφές κατοικίδιων κ.α.). Το 2013 καταρτίστηκα στις τεχνικές πωλήσεων & επικοινωνίας, ενώ από το 2016, εργάζομαι για γνωστή αλυσίδα αθλητικής ένδυσης και εξοπλισμού.

Με τα κοινά ασχολούμαι από μικρή ηλικία, τόσο λόγω της σταθερής αθλητικής μου δραστηριότητας (Ποδοσφαιριστής της ομάδας "Κεραυνός Αγ Παύλου") με παράλληλο ενδιαφέρον για το χώρο του βόλεϊ, όσο και με τη συμμετοχή μου σε κοινωνικές δράσεις, κάθε φορά που μου δίνεται η ευκαιρία, καθώς πιστεύω πως πρέπει όλοι να κινητοποιούμαστε, ως υπεύθυνοι & ενεργοί πολίτες (ταυτόχρονα με την επαγγελματική ή αθλητική ενασχόληση).