Χατζηανδρέου Χρήστος

Γεννήθηκα στην ΑΘΗΝΑ το 1967.Ήρθα στη ΝΕΑΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ το 1975.Πατέρας μου ήταν(απεβιωσε) ο ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ αξιωματικός του ελληνικού στρατού και μητέρα μου είναι η ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ ΕΛΈΝΗ. Έχω δύο αδέλφια τον Γιάννη (αστυνομικος) και τον Μιλτο(ασφαλιστης). Επίσης έχω δύο παιδιά την Έλενα (πτυχιούχο αρχιτεκτονικής τοπίου και εσωτερικής διακόσμησης) και τον Χάρη (σπουδαστή τουριστικών επαγγελμάτων και αθλητης-δασκαλος-χορογραφος στο μουσικό είδος hip-hop).

Σχολείο πήγα στο 5 Δημοτικό Νεάπολης στο 12 Γυμνάσιο Νεάπολης και στο 5 Επαλ.Γνωριζω αγγλικά υπήρξα προσκόπος στο 6 σύστημα Νεάπολης και αγωνίσθηκα στην ποδοσφαιρική ομάδα Αναγέννηση Νεαπολης.

Ύπηρετησα στην Πολεμική Αεροπορία. Έργαστηκα ως πωλητής στο δικτυο τις Nestle και στην Υπερεμπορικη α.ε.β.ε. Έπιθεωρητης Πωλησεων στην Vinifere hellas και Διευθυντής Πωλήσεων στην Action Drinks. Υπηρξα Συνιδιοκτητης στην Dreamwater και είμαι ιδιοκτητης ατομικης επιχείρησης εμποριας εμφιαλωμενου νερου και εισαγωγης καφε espresso. Έπισης έχω εργαστεί ως barista training στην Coffeday και ως Head Manager στην GourmetStreetFoodFinland εταιρια με ελληνικά προϊόντα στην ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ.