Παγκούτσος Σπυρίδων

Γεννήθηκα το 1990 στη Νεάπολη. Οι γονείς μου είναι ο Τρύφων Παγκούτσος με καταγωγή από την Πτολεμαΐδα και η Κασσιανή Κάγκου γέννημα θρέμμα της Νεάπολης. Η μητέρα μου ασχολείται με την οικογενειακή μας επιχείρηση: ο Φούρνος της Κασσιανής. Τελείωσα τα σχολικά μου χρόνια στα εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη.

Πέρασα στη σχολή Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου το 2008 και αποφοίτησα το 2012 με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση. Το Master που κατέχω έχει θέμα την ανθρώπινη απόδοση και υγεία. Παράλληλα ολοκλήρωσα με επιτυχία και τις ειδικότητες του ποδοσφαίρου και του Taek Won Do, καθώς επίσης είμαι κάτοχος του διπλώματος ναυαγοσώστη. Υπηρέτησα την πατρίδα ως έφεδρος δόκιμος Αξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων στο σώμα των Ελλήνων Πεζοναυτών.

Υπήρξα μέλος της Εθνικής ομάδας Taek Won Do, ενώ συγχρόνως έπαιξα μπάσκετ στις ομάδες των εκπ. Φρυγανιώτη, Μ. Αλέξανδρου και Μετεωριτών. Από το 2014 ασχολούμαι επαγγελματικά με την προπονητική ως personal trainer, αλλά και ως προπονητής καλαθοσφαίρισης στον σύλλογο ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ.

Η ενασχόληση μου με τα κοινά στις προσεχής δημοτικές εκλογές μετά από πρόταση του Ηλία Ζάχαρη, μου δίνει τη δυνατότητα να προσφέρω στον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και εξακολουθώ να ζω. Συμμετέχω στις εκλογές γιατί το θεωρώ καθήκον μου, γιατί αγαπώ τον τόπο μου, γιατί αγαπώ το επάγγελμα μου και γιατί εμπιστεύομαι το πρόσωπο του Ηλία Ζάχαρη, ενός ανθρώπου νέου αλλά και ταυτόχρονα έμπειρου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση , με νέες ιδέες , καθαρό πρόσωπο και πίστη στη συλλογική προσπάθεια.